ABC-ren logo

Mere end 40 års erfaring...

Vi har eksisteret siden 1972 og har siden da beskæftiget os med erhvervsrengøring, personlig pleje og praktisk hjælp døgnet rundt.

Personlig hjælp

Er du visiteret til personlig hjælp til f. eks. hygiejne, servering af mad og drikke, toiletbesøg eller struktur og sammenhæng, kan du vælge ABC Rengøring og Hjemmepleje som din leverandør.

Vores sundhedspersonale er under løbende kontrol og uddannelse. De har endvidere erfaring i liftlining, lejring og andre sundhedsfagligt relevante arbejdsprocesser og opgaver. Vi er i fortsat dialog med Esbjerg kommune om nye tiltag f. eks. på rehabiliteringsområdet. Det bevirker at vi også er interesserede i at du, i det omfang det er rimeligt, kan genoptrænes til at klare tidligere færdigheder, f. eks. når du kommer hjem efter en indlæggelse.

Ved indlæggelse og udskrivning: Vi er i tæt dialog med sygehuset omkring din evt. udskrivning, så du kommer hjem på en sikker og tryg måde, til den hjælp der er nødvendig i din situation.

Visiteringen hjælper også, sammen med sygehuset, med udskrivning og koordination af dit forløb.

Her vil du også få øget hjælp i en periode, hvis du er svækket efter en lang indlæggelse. Vi samarbejder med dig om en praktisk tilrettelæggelse af hjælpen, så dine ønsker bliver hørt.

Mange borgere er også glade for, at man fra først på dagen ser præsentabel ud.

Vi hjælper dig evt. med frisuren. Er der andre ting i din hverdag, du gerne vil have gjort, kan vi måske hjælpe.

Spørg på kontoret.

Udfyld nedenstående kontaktoplysninger, så kontakter vi dig angående en uforpligtende samtale.


Ekstra ydelser
Vi har behov for: