FORSIDE RENGØRING LEVERANDØR VALG KARRIERE KARSTENSMINDE KONTAKT
×
FORSIDE RENGØRING LEVERANDØR VALG KARRIERE KARSTENSMINDE KONTAKT
Leverandørvalg

RENGØRING

Vi er eksperter i rengøring. Læs mere nedenfor

Tlf.: +45 75 14 25 25

kontorrengøring

Kontorrengøring

Uorden og mangelfuld rengøring kan være en stressfaktor på en arbejdsplads, og derfor tilbyder vi at klare begge dele for dig.

Dermed er der bedre tid til at koncentrere sig om de kernekompetencer, din virksomhed primært skal bruge energi på, og virksomheden vil være ren og tiltalende når du møder om morgenen.

ABC Rengøring har mange års erfaring i renhold af banker, kontorer, klinikker og andre erhvervsvirksomheder. Vore ansatte har præsenteret straffeattester og er kendt for deres pålidelighed.

Vore stabile og dygtige medarbejdere sørger for, at din virksomhed bliver holdt præsentabel. Derforuden kan vi, hvis det er aftalt, styre skift af håndklæder, toiletpapir, servietter, viskestykker osv., og sørge for at der bliver skiftet efter kundens ønske.

Vi kommer på de tidspunkter, der passer virksomheden bedst og med det interval der ønskes.

Klinik rengøring

Klinik rengøring

Især på læge-, speciallæge- og tandlægeklinikker er det vigtigt at der holdes en høj hygiejnisk standard. For at undgå utilsigtet smittespredning skal sådanne steder renholdes efter strikse hygiejniske forskrifter.

Bakterier kan gemme sig mange steder og vores erfarne personale véd hvor der kræves særlig opmærksomhed på evt. bakterielommer, gribeflader eller stænkflader.

Patienter kommer også helst på en ren og indbydende klinik. Vi har i mange år renholdt en række klinikker i Esbjerg-området. Vi tilbyder endvidere at stå for skift af papir og evt. håndklæder m.m. efter behov.

Vores personale er særdeles stabilt og du vil ikke opleve at vi svigter vores aftaler. Vi kan betjene dig enten dagligt, ugentligt eller efter dine behov.

Fraflytning

Fraflytning rengøring

Uanset hvilken bolig hvor der fraflyttes, er der en lang række af opgaver på en tjekliste, inden en ny lejer kan flytte ind.

En grund rengøring er en af opgaverne. Vi har muligheden for at hjælpe dig.

Afkalkning af bruser, rengøring af køkken, vask af gulv - Vi sørger for lejligheden står rengjort til ny lejer.